Personal Assistant (ZZP, 20-32 uur)

Functie

Personal Assistant - ZZP

Uren

20 - 32 uur

Dienstverband

Vast

Locatie

Utrecht

Startdatum

Per direct

Contact

info@mobarnes.nl

Wil jij met een energieke groep mensen samen werken en het leven van de oprichters gemakkelijker maken? Houd je ervan om in het middelpunt te staan ​​van wat er in een bedrijf gebeurt, het management te ontzorgen en het eerste aanspreekpunt te zijn voor interne en externe contacten?

Deze opdrachtgever heeft 2 vestigingen die naast elkaar zitten in de coolste hub in hartje Utrecht. Deze start-ups hebben veel stabiliteit! Dit jaar staat in het teken van groei en professionaliseren. Hun mensen staan ​​centraal bij alles wat ze doen en ze hebben een betrokken team. Het betreft een inclusieve organisatie; ze zijn ruimdenkend, experimenteel en werken goed samen.

Wat ga je doen?
Het is een jonge organisaties (5 jaar en 3 jaar). De oprichters, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en betrokken en willen tegelijkertijd de juiste mindspace hebben om vooruit te kijken. En daar kom jij binnen! Je zorgt ervoor dat hun werkdagen goed georganiseerd, voorbereid en onbezorgd zijn.

Om dit voor elkaar te krijgen, moet je ervoor zorgen dat ze weten wat ze kunnen verwachten aan het begin van een nieuwe dag, omdat je hun agenda’s, e-mails en verzoeken snel en onafhankelijk beheert. Je filtert wat prioriteit heeft en wat niet. Als poortwachter ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe contacten. Je hebt sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden. Verder zorg jij ervoor dat:

 • Alles als een puzzel in elkaar past. Je bewaakt de opvolging van vragen en activiteiten: je knoopt graag losse eindjes aan elkaar.
 • Je bereidt vergaderingen en andere bijeenkomsten voor. Het voorbereiden van presentaties, correspondentie en vergaderingen is eenvoudig voor jou en je vindt het leuk om erin te duiken.
 • Je helpt bij het coördineren van een breed scala aan evenementen en zakenreizen. En je zorgt ervoor dat de administratie gedaan wordt.
 • Je bent een teamspeler en bent flexibel. Je houdt ervan om mensen te ontzorgen en hospitality zit in je bloed.

Wat zij je bieden

 • Een startup-omgeving met een financiële ruggengraat van een corporate bedrijf.
 • Platte hiërarchie en een transparante omgeving waar feedback altijd welkom is.
 • Ruimte voor experimenten. Ze waarderen het dat mensen nieuwe dingen naar de tafel brengen om samen betere resultaten te behalen.
 • Een heel divers en internationaal team (20+ nationaliteiten) met verschillende achtergronden en kennis om van te leren.
 • Een geweldige kantoorsfeer op een geweldige locatie in Utrecht.
 • Thuiskantoor setup – ze zullen je huis uitrusten met wat nodig is om comfortabel te werken.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Onbeperkte vakanties
 • Een gezonde balans tussen werk en eigen tijd om ervoor te zorgen dat je naast je werk ook energie hebt voor andere delen van je leven.
 • Je komt terecht in het People Team waar veel aandacht is voor elkaar.

Om succesvol te zijn in deze rol is het fijn als je:

 • Minimaal 2-3 jaar ervaring hebt als Personal Assistant en beschikt over een hbo-opleiding (of relevante ervaring zoals event management/office management/klantservice)
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands
 • Je bent helemaal op je gemak bij het gebruik van Microsoft Office en G-Suite
 • Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar en woont in omgeving Utrecht
 • Je bent zelfstandig en proactief: je neemt graag initiatief en komt met ideeën om dingen te verbeteren. Je zoekt graag naar oplossingen als dingen niet volgens plan gaan.
 • Je hebt een scherp oog voor detail en vindt het niet erg om alles uit de kast te halen.
 • Communicatie is een sterk punt van jou; je bent zowel schriftelijk als mondeling helder en effectief en blijft vragen stellen als er onduidelijkheden zijn.
 • Mensen omschrijven je als flexibel. Het blijft een start-up waardoor je werk heel verrassend en veranderlijk kan zijn.

 

Herken jij je in het profiel van de vacature personal assistant? Dan komen wij graag in contact met jou! Neem contact met ons op via info@mobarnes.nl

Locatie: Utrecht


Gebruik onderstaande formulier om te solliciteren op deze functie

 

 • Welke relevante opleidingen op secretarieel gebied heb je succesvol afgerond?
 • Upload je motivatie in Pdf-formaat (max. 5Mb) -verplicht-
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
 • Upload je CV in Pdf-formaat (max. 5Mb) -verplicht-
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
 • We willen graag een foto van je ontvangen -verplicht-.
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Andere vacatures

Voor onze opdrachtgever EPST (European Pilot Selection & Training) zijn wij op zoek naar een officemanager. Wat breng je mee? zeer representatief, gastvrij, humor, samenwerken, duizendpoot, afwisselend, internationaal, administratief, flexibel, netjes en punctueel, eigen initiatief, leergierig, oog voor detail, je mannetje staan in een soms hectische omgeving. Wat ga je zoal doen? Mede-bezetting van het

Officemanager

Voor onze opdrachtgever in het MBO onderwijs zijn wij op zoek naar een interim secretaresse. Gevraagde werkzaamheden: ·        Proactief ondersteunen beleidsadviseurs ·        Beantwoorden van mails ·        Plannen en organiseren van bijeenkomsten, vergaderingen en evenementen. Notuleren is onderdeel van je werkzaamheden. ·        Contacten onderhouden met scholen en collega’s op alle niveaus. Je bent de vraagbaak van de organisatie. ·        Verzorgen van

Secretaresse (ZZP)

Wil jij graag werken bij een bijzondere, internationale organisatie met een prachtige missie op grote hoogte? Een missie voor “people in need en people out of reach”. De ondernemer waar je voor gaat werken, is een echte gamechanger. Gepassioneerd, inspirerend en gaat recht op zijn doel af. Voor deze visionair zoeken wij een PA die

Personal Assistant (40 uur)

Voor onze opdrachtgever in de Aviation sector zijn wij op zoek naar een Office Support medewerker, waarbij je de mogelijkheid hebt om door te groeien naar Office Manager. De opdrachtgever verzorgt een volledige opleiding tot verkeersvlieger. Na het succesvol afronden van de opleiding volgt plaatsing bij een luchtvaartmaatschappij op een moderne jet zoals een Boeing

Office Support medewerker

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een projectassistent. Je komt te werken in één van de 3 regio’s, regio Noord. In jouw regio ben je de centrale spil in het regioteam en ondersteun je de regiodirecteur markt en strategie met als belangrijkste focus het traject van aanvraag tot verantwoording. Daarnaast ondersteun

Projectassistent (32-36 uur per week)

Voor een van onze opdrachtgevers in de groensector zijn wij op zoek naar een medewerker ledenadministratie voor 20 uur in de week. De voorkeur gaat uit naar 4 à 5 dagen. Administratieve en secretariële ondersteuning op de ledenadministratie 1e lijnscontact met de leden via de telefoon of per e-mail Het bijhouden van het relatiesysteem: zoals

Medewerker ledenadministratie

Als coördinator opleidingsadministratie verzorg je, geheel zelfstandig, de administratieve en logistieke ondersteuning van meerdere cursusprogramma’s. Je bent voor deze programma’s een belangrijk aanspreekpunt voor cursisten, trainers en relaties. Samen met je collega’s ben je ook verantwoordelijk voor de algehele administratie en archivering van het totale cursus- en trainingsaanbod. Binnen de taakomschrijving valt een breed scala

Coördinator opleidingsadministratie (24-32 uur)

Mo Barnes biedt management ondersteuning op kwalitatief hoog niveau aan directie, management, bestuur en ondernemers. Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een Executive Assistant voor 16 – 32 uur per week die ons team van EA’s komt versterken. Onze EA’s werken vanuit het kantoor van Mo Barnes, op locatie bij een

Executive Assistant