Personal Assistant (ZZP, 20-32 uur)

Functie

Personal Assistant - ZZP

Uren

20 - 32 uur

Dienstverband

Vast

Locatie

Utrecht

Startdatum

Per direct

Contact

info@mobarnes.nl

Wil jij met een energieke groep mensen samen werken en het leven van de oprichters gemakkelijker maken? Houd je ervan om in het middelpunt te staan ​​van wat er in een bedrijf gebeurt, het management te ontzorgen en het eerste aanspreekpunt te zijn voor interne en externe contacten?

Deze opdrachtgever heeft 2 vestigingen die naast elkaar zitten in de coolste hub in hartje Utrecht. Deze start-ups hebben veel stabiliteit! Dit jaar staat in het teken van groei en professionaliseren. Hun mensen staan ​​centraal bij alles wat ze doen en ze hebben een betrokken team. Het betreft een inclusieve organisatie; ze zijn ruimdenkend, experimenteel en werken goed samen.

Wat ga je doen?
Het is een jonge organisaties (5 jaar en 3 jaar). De oprichters, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en betrokken en willen tegelijkertijd de juiste mindspace hebben om vooruit te kijken. En daar kom jij binnen! Je zorgt ervoor dat hun werkdagen goed georganiseerd, voorbereid en onbezorgd zijn.

Om dit voor elkaar te krijgen, moet je ervoor zorgen dat ze weten wat ze kunnen verwachten aan het begin van een nieuwe dag, omdat je hun agenda’s, e-mails en verzoeken snel en onafhankelijk beheert. Je filtert wat prioriteit heeft en wat niet. Als poortwachter ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe contacten. Je hebt sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden. Verder zorg jij ervoor dat:

 • Alles als een puzzel in elkaar past. Je bewaakt de opvolging van vragen en activiteiten: je knoopt graag losse eindjes aan elkaar.
 • Je bereidt vergaderingen en andere bijeenkomsten voor. Het voorbereiden van presentaties, correspondentie en vergaderingen is eenvoudig voor jou en je vindt het leuk om erin te duiken.
 • Je helpt bij het coördineren van een breed scala aan evenementen en zakenreizen. En je zorgt ervoor dat de administratie gedaan wordt.
 • Je bent een teamspeler en bent flexibel. Je houdt ervan om mensen te ontzorgen en hospitality zit in je bloed.

Wat zij je bieden

 • Een startup-omgeving met een financiële ruggengraat van een corporate bedrijf.
 • Platte hiërarchie en een transparante omgeving waar feedback altijd welkom is.
 • Ruimte voor experimenten. Ze waarderen het dat mensen nieuwe dingen naar de tafel brengen om samen betere resultaten te behalen.
 • Een heel divers en internationaal team (20+ nationaliteiten) met verschillende achtergronden en kennis om van te leren.
 • Een geweldige kantoorsfeer op een geweldige locatie in Utrecht.
 • Thuiskantoor setup – ze zullen je huis uitrusten met wat nodig is om comfortabel te werken.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Onbeperkte vakanties
 • Een gezonde balans tussen werk en eigen tijd om ervoor te zorgen dat je naast je werk ook energie hebt voor andere delen van je leven.
 • Je komt terecht in het People Team waar veel aandacht is voor elkaar.

Om succesvol te zijn in deze rol is het fijn als je:

 • Minimaal 2-3 jaar ervaring hebt als Personal Assistant en beschikt over een hbo-opleiding (of relevante ervaring zoals event management/office management/klantservice)
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands
 • Je bent helemaal op je gemak bij het gebruik van Microsoft Office en G-Suite
 • Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar en woont in omgeving Utrecht
 • Je bent zelfstandig en proactief: je neemt graag initiatief en komt met ideeën om dingen te verbeteren. Je zoekt graag naar oplossingen als dingen niet volgens plan gaan.
 • Je hebt een scherp oog voor detail en vindt het niet erg om alles uit de kast te halen.
 • Communicatie is een sterk punt van jou; je bent zowel schriftelijk als mondeling helder en effectief en blijft vragen stellen als er onduidelijkheden zijn.
 • Mensen omschrijven je als flexibel. Het blijft een start-up waardoor je werk heel verrassend en veranderlijk kan zijn.

 

Herken jij je in het profiel van de vacature personal assistant? Dan komen wij graag in contact met jou! Neem contact met ons op via info@mobarnes.nl

Locatie: Utrecht


Gebruik onderstaande formulier om te solliciteren op deze functie

 

 • Welke relevante opleidingen op secretarieel gebied heb je succesvol afgerond?
 • Upload je motivatie in Pdf-formaat (max. 10Mb) -verplicht-
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Upload je CV in Pdf-formaat (max. 10Mb) -verplicht-
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • We willen graag een foto van je ontvangen -verplicht-.
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Andere vacatures

Voor onze opdrachtgever in de sector Ontwikkeling, Bouw en Beheer van duurzame, gezonde leefomgevingen in de regio Utrecht, zoeken wij een interim secretaresse voor 32-40 uur per week, die houdt van een dynamische werkomgeving en het leuk vindt alles bij elkaar te brengen: van office management tot projectbeheer. In deze functie ben je de onmisbare

Secretaresse (zzp, 32-40 uur, Nieuwegein)

Ter ondersteuning aan diverse teams zoeken wij een ervaren, enthousiaste PMO die pro-actief is en cijfermatig inzicht heeft. Als PMO/projectondersteuner ondersteun je verschillende Projectleiders/Product Owners en vervul je enkele taken als scrummaster. Je bent de rechterhand van de Projectleider/Product Owner en samen zorgen jullie ervoor dat het project goed en op tijd uitgevoerd en verantwoord

Projectmanagement ondersteuner (vaste baan, 24 – 36 uur, Amersfoort)

Voor een beroepsvereniging in de zorgsector zoeken wij een hands-on medewerker Office Management. Je uitdaging Samen met je collega’s verricht je secretariële en ondersteunende werkzaamheden voor de bestuursleden, de directeur en de verzoeken vanuit de werkorganisatie. Hierbij moet je denken aan complex agendabeheer, het voorbereiden van vergaderingen met bijbehorende stukken en overige organisatorische, administratieve of

Medewerker Office Management (zzp, 24 uur in Amersfoort)

Voor een beroepsvereniging in de zorgsector zijn wij op zoek naar een daadkrachtige bestuurs/directiesecretaresse. Je uitdaging Samen met je collega’s verricht je alle organisatorische, administratieve en secretariële werkzaamheden. In deze positie coördineer en prioriteer je de organisatorische en uitvoerende werkzaamheden van het secretariaat/Office Management en vervul je een intermediaire rol van bestuur en directie naar

Bestuurs/directiesecretaresse (zzp, 24 uur in Amersfoort)

Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse kantooractiviteiten. Je speelt een sleutelrol in het ondersteunen van je collega’s en het waarborgen van een efficiënte werkomgeving. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en externe contacten. In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor een adequate coördinatie van kantooractiviteiten

Officemanager (vast) 32-40 uur, De Meern

Ben jij de ultieme ‘ik-doe-hier-eigenlijk-gewoon-alles’-persoon? Zie het als het ‘hoofd van alles’ of een ‘vliegende keep’. Jouw dagelijkse bezigheden zullen voortkomen uit een kruiwagen vol uitdagingen, van HR en kantoorbeheer tot administratie. Wanneer je kan beginnen? Nou nu eigenlijk! De functie is per direct beschikbaar voor 24 uur per week tot aan de zomervakantie. Een

‘Ik doe hier eigenlijk gewoon alles’ persoon (interim, 24 uur, Hilversum)

Als projectmanagement ondersteuner bij deze organisatie heb je niet de houding ‘silly me’. Nee, je maakt je de materie van uiteenlopende projecten snel eigen. Als lid van het supportteam krijg je het vertrouwen om de werkzaamheden samen te verdelen op basis van voorkeur en kennis. Het secretariële werk hoort erbij, maar heeft zeker niet de

Projectmanagement ondersteuner (vaste baan)