Personeel is lastig te vinden en goed personeel is een speld in een hooiberg. Dat ligt niet alleen aan het beschikbare personeel, maar ook aan wat jij nodig hebt. Een goede secretaresse, ondersteuner of personal assistant is vooral iemand die collega’s aanvoelt en wie de rol als een handschoen past. Vooraf bepaal je dat niet zomaar.

Niet zomaar, maar wel met de hulp van Mo Barnes. Wij nemen echt de tijd om te begrijpen wat je nodig hebt en matchen jouw behoeften aan ons grote netwerk en de bredere arbeidsmarkt. Daar zoeken we naar jouw nieuwe, vaste ondersteuner. Die nog heel veel jaren met plezier bij je werkt. Daarbij gaan we niet voor de ‘match’ maar voor het schot in de roos. Die collega waarbij je na een maand al het gevoel hebt dat deze al jááren bij de organisatie werkt. Daarvoor richten we ons niet alleen op ons netwerk of werkzoekenden, maar juist om de latent werkzoekenden die zelf nog niet (bewust) weten dat ze toe zijn aan iets nieuws. Een aanpak waarmee we verrassende resultaten bereiken.

Laat de werving & selectie van nieuwe ondersteuners geen hoofdpijndossier worden dat terugkeert in elk overleg met HR. Kies voor de weg naar voren en de expertise van Mo Barnes.

Heb je een probleem of  ondersteuning nodig?
Neem dan direct contact op.

Heb je een specifieke vraag, stel die hier direct.