No-nonsense, totale ontzorging en problemen oplossen voor ze ontstaan. In elke organisatie zijn mensen de belangrijkste resource en daarvoor heb je de juiste mensen nodig op de juiste plek. Dát is waar Mo Barnes je helpt. Want als het aankomt op de juiste mensen vinden en houden, ervaart elke organisatie grote uitdagingen. Verloop, tijdelijke afwezigheid en te grote druk op de goede mensen die je hebt.

Daarin ontzorgt Mo Barnes, precies op de manier die jij nodig hebt. Managementondersteuning op Champions League-niveau, noemen we dat. Met ervaren ondersteuners die hun vrouwtje (en ook mannetje, hoor) staan en een vliegende start maken bij jouw organisaties. Ervaren secretaresses, gedreven personal assistants; toppers die net zo vaardig zijn met mensen als met Microsoft Office. Elke organisatie wenst zich zulke mensen. Dat soort mensen hebben we voor jou; tijdelijk, vast of een andere vorm die voor jou werkt. Daarbij werken we ook aan de randvoorwaarden. Hoe haal je meer uit de mensen die je hebt?

Dat is wat Jeanine van Barneveld voor ogen had, toen ze in 2015 begon met Mo Barnes. Mede omdat steeds meer organisaties tot dezelfde conclusie kwamen: dit soort mensen hebben we nodig. De vraag naar professionele ondersteuning op maat groeit nog steeds. Het vinden van de juiste mensen kost veel tijd en energie. Wie dat bij Mo Barnes neerlegt, haalt direct een last van de schouders.

Mo Barnes werkt over de volle breedte van bedrijven en organisaties in heel Nederland. Inmiddels zijn de mensen van Mo Barnes werkzaam (geweest) in winkelvastgoed, de zorg, de automotive-branche, onderwijs, projectontwikkeling, verenigingen, stichtingen en zakelijke dienstverlening. Als tijdelijke vervanging voor belangrijke ondersteuners. Bijvoorbeeld door uitval van een personeelslid of om tijdelijke druk op te vangen. Maar ook steeds vaker vast, want als werkgever hou je kwaliteit het liefst binnen de poort. In alle gevallen denkt Mo Barnes met je mee. Zeker bij onze tijdelijke krachten is inwerken nauwelijks nodig. Op basis van goede werkafspraken en een duidelijke briefing, worden we heel snel productief.

Jeanine van Barneveld is de oprichtster en drijvende kracht achter Mo Barnes.

Organiseren is altijd al haar passie geweest. Het ontzorgen van mensen en het optimaliseren van processen zijn dingen waar zij oprecht blij van wordt. Tezamen met de behoefte om te opereren in een afwisselende werkomgeving besloot zij om in 2015 voor zichzelf te beginnen.

Jeanine is een flexibele duizendpoot met oog voor detail. Door haar helicopterview en gestructureerde manier van werken heeft ze controle over elke situatie. Hoe gecompliceerd het ook lijkt, Jeanine weet precies hoe ze weer rust op de afdeling brengt. Bovendien voelt ze van nature exact aan wat er speelt en wie of wat er aandacht nodig heeft.

In de afgelopen jaren heeft Jeanine ruime ervaring opgedaan in diverse werkvelden, zoals het winkelvastgoed, de zorg, de automotive-branche, onderwijs, projectontwikkeling, verenigingen, stichtingen en zakelijke dienstverlening. 

Jij en Mo Barnes

Wat nodig is, bepaal jij. Daarvoor gaan we graag het persoonlijke gesprek aan. We komen bij jou langs om te inventariseren wat nodig is. Wat is het werk dat gedaan moet worden? Welke type persoon zoek je en hoe lang heb je deze nodig? Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de aard van de werkzaamheden, maar ook naar de bedrijfscultuur. Want pas wanneer alle aspecten in evenwicht zijn, kan een onderneming écht floreren.

Wil je daar meer over weten? Of heb je zelf ondersteuning nodig? Aarzel dan niet en neem direct contact op. We maken graag kennis; al dan niet virtueel.


Contactgegevens

Mo's OfficePerkinsbaan 11, 3439ND, Nieuwegein
Mo's Phone085 90 27 200