Totale ontzorging en problemen oplossen voor ze ontstaan. Dat kenmerkt alle professionals van Mo Barnes. Ervaren secretaresses, gedreven personal assistants; toppers die net zo vaardig zijn met mensen als met Microsoft Office. Elke organisatie wenst zich zulke mensen.

Dat is wat Jeanine van Barneveld voor ogen had, toen ze in 2015 begon met Mo Barnes. Aanvankelijk zelfstandig en onder een andere bedrijfsnaam, maar al snel als spil in een groep gedreven professionals. Mede omdat steeds meer organisaties tot dezelfde conclusie kwamen: dit soort mensen hebben we nodig. De vraag naar professionele ondersteuning op maat groeit nog steeds.

Dat beperkt zich zeker niet tot een of enkele sectoren. Inmiddels zijn de mensen van Mo Barnes werkzaam (geweest) in winkelvastgoed, de zorg, de automotive-branche, onderwijs, projectontwikkeling, verenigingen, stichtingen en zakelijke dienstverlening. In principe op tijdelijke basis. Bijvoorbeeld door uitval van een personeelslid of om tijdelijke druk op te vangen. Steeds valt op dat inwerken bij de professionals van Mo Barnes amper nodig is. Op basis van goede werkafspraken en een duidelijke briefing, worden we heel snel productief.

Jeanine van Barneveld is de oprichtster en drijvende kracht achter Mo Barnes.

Organiseren is altijd al haar passie geweest. Het ontzorgen van mensen en het optimaliseren van processen zijn dingen waar zij oprecht blij van wordt. Tezamen met de behoefte om te opereren in een afwisselende werkomgeving besloot zij om in 2015 voor zichzelf te beginnen.

Jeanine is een flexibele duizendpoot met oog voor detail. Door haar helicopterview en gestructureerde manier van werken heeft ze controle over elke situatie. Hoe gecompliceerd het ook lijkt, Jeanine weet precies hoe ze weer rust op de afdeling brengt. Bovendien voelt ze van nature exact aan wat er speelt en wie of wat er aandacht nodig heeft.

In de afgelopen jaren heeft Jeanine ruime ervaring opgedaan in diverse werkvelden, zoals het winkelvastgoed, de zorg, de automotive-branche, onderwijs, projectontwikkeling, verenigingen, stichtingen en zakelijke dienstverlening. 

Jij en Mo Barnes

Om te inventariseren wat de behoeften zijn én de juiste match te kunnen maken, komt Jeanine altijd eerst persoonlijk op het bedrijf of afdeling langs. Want of ze nu zaken in eigen beheer doet of uitbesteedt, ze blijft de verbindende factor die ervoor zorgt dat alles logistiek gezien op rolletjes loopt. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de aard van de werkzaamheden, maar ook naar de bedrijfscultuur. Want pas wanneer alle aspecten in evenwicht zijn, kan een onderneming écht floreren.

Wil je daar meer over weten? Of heb je zelf ondersteuning nodig? Aarzel dan niet en neem direct contact op. We maken graag kennis; al dan niet virtueel.


Contactgegevens

Mo's OfficePerkinsbaan 11, 3439ND, Nieuwegein
Mo's Phone085 90 27 200