Het succes van een organisatie hangt in grote mate af van hoe je mensen elkaar begrijpen en voor synergie kunnen zorgen. Een goed lopend team heeft bijna geen management nodig en levert haast als vanzelfsprekend resultaat. Slecht lopende teams vragen veel energie en aansturing, terwijl de resultaten er vaak niet zijn.

Maar voordat het over resultaat gaat, moet het over mensen gaan. Dat is tenslotte waaruit elk team is opgebouwd. Daarvoor verzorgt Mo Barnes teamontwikkeling trajecten. Door de groepsdynamica (die soms al jaren is ingesleten) zijn deze trajecten vaak complexer, maar in de kern komt de aanpak overeen met onze individuele coaching. Verschillen begrijpen en overbruggen is een belangrijk doel van onze teamontwikkeling. Verschil is nodig voor een succesvol team, maar bij gebrek aan begrip kan het er ook een obstakel voor zijn.

Begrip en draagvlak

Teams aansturen, uitvoerend aanhaken, beleid maken, strategisch meedenken, op Mo Barnes kun je altijd rekenen. Mo Barnes werkt resultaatgericht en maakt dit graag meetbaar. Alles draait om impact en resultaat. Doordat wij snel schakelen en belangen en verhoudingen feilloos aanvoelen, creëren wij begrip en draagvlak binnen organisaties, afdelingen en teams. Opdrachtgevers vergeten dat wij ‘van buiten’ komen, als een kameleon gaan wij op in elke bedrijfscultuur.

Meer lachen

De professionals van Mo Barnes zijn aanjagers en verbeteraars. Niet op een betweterige manier, maar op een betrokken, enthousiasmerende en integere manier. Vaak ook met de nodige dosis humor, want er mag best wat meer gelachen worden. Problemen lossen wij op door anderen te faciliteren en in stelling te brengen. Succes is veel mooier als iedereen zich er verantwoordelijk voor voelt.

Heb je een probleem of  ondersteuning nodig?
Neem dan direct contact op.

Heb je een specifieke vraag, stel die hier direct.