Voel jij dat je als secretaresse ZZP'er klaar bent voor een sprong voorwaarts?

De Mo Factor Unleashed.


31 mei is jouw springplank naar succes.

Wij geloven in 'Mo' - meer vreugde, meer verbinding, meer succes in alles wat we doen.

Dit evenement is speciaal voor jou!

Dit evenement is speciaal ontworpen om jou, de zelfstandige professional, niet alleen te voorzien van de tools en inzichten die je nodig hebt voor groei, maar ook om je te omringen met een inspirerende gemeenschap die jouw passie deelt.


Van praktische tips om je dagelijkse werkzaamheden te versterken tot strategieën voor langdurig succes, je zult ontdekken hoe je jouw 'Mo Factor' kunt verhogen.
Lees meer over de 'Mo Factor' en wat deze middag jou oplevert

Samen met andere vooruitstrevende zzp’ers, zul je een middag beleven vol leerzame momenten, lachen en echte connecties.

Sta jezelf toe om geïnspireerd te raken en deel uit te maken van een beweging die streeft naar 'Mo'.

Meld je aan voor € 125 en maak deel uit van onze groeiende community.

Dit mag je dus de 31ste mei verwachten:

Stap binnen in de wereld van "De Mo Factor Unleashed" op 31 mei, een exclusief evenement speciaal voor ZZP'ers die klaar zijn om hun professionele potentieel volledig te benutten.

Dit is jouw kans om deel te nemen aan een dag vol inspiratie, kennisverrijking en netwerkmogelijkheden, allemaal ontworpen om jou in je kracht te zetten.

Ontdek hoe je Mo Kennis, Mo Plezier en Mo Energie in je werk kunt brengen en verbind met gelijkgestemden die jouw passie voor groei delen.

Of je nu op zoek bent naar frisse ideeën, praktische tools wilt ontdekken of simpelweg je netwerk wilt uitbreiden – "De Mo Factor Unleashed" biedt het allemaal. Mis deze unieke kans niet om jezelf te omringen met de crème de la crème van de ZZP-gemeenschap en samen naar nieuwe hoogtes te stijgen.

Het Programma

 • 12:00 - inloop met lunch
 • 13.00 - Mitchell Brown, Een sterk persoonlijk merk op LinkedIn
 • 13.45 - Korte pauze
 • 14.00 - Ronnie Couwenberg, workshop de Winnende Handshake pitch voor ondernemers
 • 15.30 - Korte pauze
 • 15.45 - Eugène Kuisch, ondernemen is topsport
 • 16.45 - Afsluiting, borrel & netwerken

Onze drie sprekers

Mitchell Brown

Creatief directeur Bright Brown

Van het worstelen als ZZP'er, overwonnen door angst en onrust, tot het leiden van een bedrijf met 10 medewerkers - dat is kort gezegd het verhaal van Mitchell Brown. Wat begon als een vage ambitie in de marketing, transformeerde al snel tot de titel "De LinkedIn Guru" dankzij zijn sterke personal brand en zijn vaardigheden op LinkedIn. Tot op de dag van vandaag gebruikt Mitchell zijn krachtige personal brand, zijn uitgebreide netwerk en zijn vaardigheden op LinkedIn om zichzelf en zijn bedrijf op de kaart te zetten - en dit alles als creatieve chaoot, met 3 kinderen en een hectisch leven.

Tijdens deze sessie neemt Mitchell je kort mee in zijn reis. Hij laat je de kracht zien van een sterk persoonlijk merk op LinkedIn en geeft praktische tips met een dosis humor, zodat ook jij de juiste klanten kunt aantrekken via dit platform.

Ronnie Couwenberg

Pitchcoach voor ondernemers

Hoe vaak krijg je als ondernemer op netwerkbijeenkomsten, beurzen of tijdens spontane ontmoetingen de vraag: ‘Wat doe jij?’ Iedereen weet dat een sterk antwoord op deze vraag deuren opent naar nieuwe business, relaties, medewerkers of investeerders.

Ronnie Couwenberg is pitchcoach voor ondernemers, professionals en sportcoaches die willen winnen. Als voormalig voetbalcoach met 20 jaar ervaring heeft hij duizenden pitches gegeven. Hij werkte voor de opleiding van PSV Eindhoven en als hoofdtrainer voor verschillende clubs. Topsport gaat om winnen en datzelfde commitment om te winnen ziet hij ook bij zijn klanten. Als pitchcoach helpt Ronnie met het scherpstellen van boodschappen, deze sterk te onderbouwen en overtuigend over te brengen zodat doelen worden gerealiseerd.

Hij heeft hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode ontwikkeld. Dit is een unieke aanpak die focust op het creëren van duidelijkheid, het maken van verbindingen, het pitchen met presence. De stijl van Ronnie is praktisch, energiek en resultaatgericht. Hij daagt uit, confronteert en inspireert met een gezonde dosis humor. Heb jij een winnende pitch nodig? In deze workshop reikt Ronnie Couwenberg je praktische handvatten aan om de vraag: ‘Wat doe jij?’ winnend te beantwoorden. Het resultaat is een winnende handshake-pitch die deuren opent en het startpunt is van een waardevolle dialoog.

Eugène Kuisch

Businesscoach

Om succes te bereiken heb je drie dingen nodig: de juiste mensen, de juiste middelen en de juiste missie. De juiste mix daarvan verschilt per ondernemer. Eugène helpt je een goede mix te vinden én toe te passen.

Eugène Kuisch is gespecialiseerd in business coaching en sales. Passie is zijn drijfveer. Wanneer je hem om hulp vraagt, dan krijg je die ook echt. Reflectie, inzicht en resultaat zijn hierbij de kernwaarden. Eugène staat bekend als een goede luisteraar, die snel de vinger op de zere plek weet te leggen. Alles wat scheef is, kan met zijn hulp weer worden rechtgezet. Met zijn positieve energie jaagt hij de mooiste dingen aan. Maar Eugène kan ook direct zijn wanneer de situatie daarom vraagt. Bovendien schroomt hij er niet voor om je met zijn no-bullshit mentaliteit uit je comfortzone te duwen.

Met zijn masterclass ‘Ondernemen is Topsport’ leert Eugène jou hoe je als ondernemer de top kunt bereiken. We kunnen veel leren van topsporters. Hun drive to win, passie, fitheid en focus op de gestelde doelen. Na deze masterclass weet je:

 • Hoe je een winners mindset kunt ontwikkelen
 • Hoe je in balance de juiste doelen kunt stellen
 • Hoe je jouw talenten kunt inzetten persoonlijk en in je business
 • Hoe je jouw businessplan op 1 A4 kunt zetten

De Mo Factor Unleashed.

Meer informatie

Locatie

Dyna House
Perkinsbaan 11
3439 ND, Nieuwegein

Tijden

12:00 uur - Inloop en ontvangst
13:00 uur - Start programma
16:45 uur - Borrel en netwerken
18:00 uur - Sluiting

Investering

125,- excl. BTW en inbegrepen:
- Parkeren
- Koffie, thee en versnaperingen
- Borrel

Ik heb nog vragen...

Als je nog belangrijke vragen hebt over het evenement, stuur me dan even een kattenbelletje. Gebruik dit formulier maar:

Copyright Mo Barnes